Rijbewijs snel terug

Bij het inschakelen van een advocaat wordt vaak gedacht aan hoge kosten. Wij zijn vooraf duidelijk over de kosten en stellen niet alleen een klaagschrift op, maar bereiden u ook gedegen voor op de zitting en gaan met u mee naar de rechtbank of naar het hoorgesprek bij de Officier van Justitie.

Kosten advocaat rijbewijs ingevorderd

Het is even een investering, maar daarmee voorkomt u waarschijnlijk veel problemen en narigheid. De meeste werk- en opdrachtgevers hebben er namelijk geen begrip voor dat u uw werk niet meer kunt doen. U raakt als ZZP-er behalve uw directe inkomsten ook uw klanten kwijt. Van uw baas moet u mogelijk al uw vakantiedagen opnemen. En wat als u thuis moet vertellen dat vakantie er voor de rest van het jaar niet meer inzit?

Ondernemers met een eigen bedrijf kunnen het zich al helemaal niet veroorloven om maanden niet te rijden. Hoe bezoekt u uw relaties en hoe legt u deze misstap in het verkeer uit aan uw personeel? Als wij uw ingevorderde rijbewijs eerder voor u terugkrijgen, voorkomt u daarmee een hoop ellende. Voor de hele procedure, die gericht is op het eerder terugkrijgen van uw rijbewijs, betaalt u het vaste bedrag van € 950,- excl. btw. Daarvoor verzorgen wij het volledige administratieve proces bij het OM en de Rechtbank, screenen wij het proces-verbaal op fouten, bereiden wij u goed voor op de zitting en uiteraard gaat één van onze advocaten met u mee als de rechtbank besluit over eerdere teruggave van uw rijbewijs.

Er zijn kantoren die schermen met relatief lage uurtarieven. Maar aan het einde van de rit brengen zij u heel veel uren en dus torenhoge kosten in rekening. Of zij dienen alleen een klaagschrift in en laten u het verder zelf maar uitzoeken. Bij ons weet u dus vooraf precies waar u aan toe bent. Doordat wij ons werkproces de afgelopen jaren hebben geperfectioneerd en gestroomlijnd kunnen wij het tarief zo laag mogelijk houden. Neem contact op: 085 401 76 33

 • Mijn dank voor uw professionele begeleiding! Een staaltje van efficiency die ik tot dusver niet heb mogen ervaren. Daarbij werd de persoonlijke toon zeker niet uit het oog gelaten. De analyse die mr. Kool voorafgaandelijk aan de zitting met mij heeft besproken, bleek uiteindelijk inderdaad door het OM te zijn overgenomen.

  Johannes, Venray
 • Toen mijn rijbewijs werd ingevorderd, zat ik in zak en as. Gelukkig bracht een collega mij in contact met de advocaten van Rijbewijsingevorderd.nl. Binnen twee weken kon ik weer rijden! Super tevreden.

  Henk (48) Zelfstandig Schildersbedrijf Amsterdam
 • Rijbewijs terecht ingevorderd en als het aan OvJ lag voor minimaal 7 maanden. Dankzij Ronald Kool binnen 3 weken een raadkamerzitting en door een goede voorbereiding en sterke argumentatie mijn rijbewijs (voorlopig) terugontvangen. Hierdoor heb ik mijn werk niet hoeven verliezen maar een tweede kans gekregen.

  L Amstelveen
 • Mijn Complimenten voor de uitstekende hulp! Mijn rijbewijs zou ik door een snelheidsovertreding voor de termijn van 6 maanden kwijt zijn, omdat dit een 2e
  overtreding is, is het zo goed als onmogelijk om mijn rijbewijs direct terug te krijgen. Meneer Kool heeft dit met sterke punten weten terug te draaien naar 2 maanden. Dat betekent dus dat ik mijn baan mag houden! Zeker een advocaat die je naast je wilt hebben.

  A.G. Amerzoden
 • Ronald Kool en Ellen Tjebbes van Rijbewijsingevorderd.nl hebben mij geweldig geholpen met het terugkrijgen van mijn rijbewijs. De Officier wilde het rijbewijs 4 maanden inhouden. Uiteindelijk had ik het na een paar weken al terug. Goede bereikbaarheid, ook in het weekend. Super tevreden!

  Han D. Amsterdam
 • Ontzettend fijn laagdrempelig contact en een duidelijke professionele aanpak, wat veel rust geeft. Het was voor mij fijn om af en toe ruggenspraak te hebben gehad op momenten dat ikzelf even niet goed wist hoe ik met de situatie moest omgaan en wat ik ongeveer zou kunnen verwachten. De meest ‘sterke’ verhalen had ik allemaal wel gehoord van collega’s en kennissen en iedereen had wel een (broodje-aap)verhaal waar ik niet altijd door werd gerustgesteld. Het heeft allemaal veel indruk op mij gemaakt, maar ik ben steeds op mijn gemak gesteld. Dankzij Kool Advocatuur is alles nog met een sisser afgelopen en heb ik mijn rijbewijs veel eerder teruggekregen dan ik had verwacht.

  Randy, Heerhugowaard

Meer weten over kosten bij rijbewijs kwijt?

Wilt u meer weten over de kosten voor het inschakelen van een advocaat bij het terugkrijgen van uw rijbewijs, aarzel dan niet en bel 085 401 7633. Bekijk ook onze instructievideo op www.rijbewijsingevorderd.nl

In een enkel geval geldt voor de behandeling van uw zaak een toeslag die afhankelijk kan zijn van de plaats waar uw zaak wordt behandeld en de aard en omvang van het dossier. Ons kantoor werk niet op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Rechtsbijstandsverzekeraars dekken onze werkzaamheden doorgaans niet.

Rijbewijs ingevorderd

Contact opnemen

Rijbewijs ingevorderd door de politie? Stel hieronder uw vraag.

Let op: wij behandelen geen CBR-zaken en vragen over verkeersboetes.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.