Rijbewijs snel terug

Mr. Ronald Kool: ervaren advocaat verkeersstrafrecht

Als advocaat verkeersrecht help ik mensen die door hun gedrag in het verkeer met politie en justitie in aanraking zijn gekomen. Dat doe ik al meer dan 30 jaar met succes, samen met mijn medewerkster en rechterhand Ellen Tjebbes.

Mr. Ronald Kool

Sinds 2005 hebben wij een exclusieve service voor verkeersdeelnemers die in de fout zijn gegaan. Wie zijn of haar rijbewijs kwijt is door  te snel rijden of het gebruik van alcohol kan op onze hulp rekenen. Ook wie bij een ongeval betrokken is, staan wij bij. Wij zijn er voor de zakelijke rijder en voor iedereen die zijn rijbewijs geen dag kan missen. Zelfs collega-advocaten doen een beroep op onze expertise. Dat zegt toch wel wat! Meer weten: 085 401 76 33

Mr. Ronald Kool is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de specialistenvereniging van strafrechtadvocaten, de NVSA en van de European Criminal Bar Association ECBA.

 • Mijn dank voor uw professionele begeleiding! Een staaltje van efficiency die ik tot dusver niet heb mogen ervaren. Daarbij werd de persoonlijke toon zeker niet uit het oog gelaten. De analyse die mr. Kool voorafgaandelijk aan de zitting met mij heeft besproken, bleek uiteindelijk inderdaad door het OM te zijn overgenomen.

  Johannes, Venray
 • Toen mijn rijbewijs werd ingevorderd, zat ik in zak en as. Gelukkig bracht een collega mij in contact met de advocaten van Rijbewijsingevorderd.nl. Binnen twee weken kon ik weer rijden! Super tevreden.

  Henk (48) Zelfstandig Schildersbedrijf Amsterdam
 • Rijbewijs terecht ingevorderd en als het aan OvJ lag voor minimaal 7 maanden. Dankzij Ronald Kool binnen 3 weken een raadkamerzitting en door een goede voorbereiding en sterke argumentatie mijn rijbewijs (voorlopig) terugontvangen. Hierdoor heb ik mijn werk niet hoeven verliezen maar een tweede kans gekregen.

  L Amstelveen
 • Mijn Complimenten voor de uitstekende hulp! Mijn rijbewijs zou ik door een snelheidsovertreding voor de termijn van 6 maanden kwijt zijn, omdat dit een 2e
  overtreding is, is het zo goed als onmogelijk om mijn rijbewijs direct terug te krijgen. Meneer Kool heeft dit met sterke punten weten terug te draaien naar 2 maanden. Dat betekent dus dat ik mijn baan mag houden! Zeker een advocaat die je naast je wilt hebben.

  A.G. Amerzoden
 • Ronald Kool en Ellen Tjebbes van Rijbewijsingevorderd.nl hebben mij geweldig geholpen met het terugkrijgen van mijn rijbewijs. De Officier wilde het rijbewijs 4 maanden inhouden. Uiteindelijk had ik het na een paar weken al terug. Goede bereikbaarheid, ook in het weekend. Super tevreden!

  Han D. Amsterdam
 • Ontzettend fijn laagdrempelig contact en een duidelijke professionele aanpak, wat veel rust geeft. Het was voor mij fijn om af en toe ruggenspraak te hebben gehad op momenten dat ikzelf even niet goed wist hoe ik met de situatie moest omgaan en wat ik ongeveer zou kunnen verwachten. De meest ‘sterke’ verhalen had ik allemaal wel gehoord van collega’s en kennissen en iedereen had wel een (broodje-aap)verhaal waar ik niet altijd door werd gerustgesteld. Het heeft allemaal veel indruk op mij gemaakt, maar ik ben steeds op mijn gemak gesteld. Dankzij Kool Advocatuur is alles nog met een sisser afgelopen en heb ik mijn rijbewijs veel eerder teruggekregen dan ik had verwacht.

  Randy, Heerhugowaard

Het team van Rijbewijsingevorderd.nl

‘Rijbewijsingevorderd.nl’ is een initiatief van ‘Kool Advocatuur’.

‘Kool Advocatuur’ bestaat uit Ronald Kool en zijn ervaren juridisch medewerkster Ellen Tjebbes. In 2005 is Ronald Kool (advocaat sinds 1987) begonnen met een speciale website voor onfortuinlijke automobilisten die hun rijbewijs kwijt raakten. Hij heeft inmiddels meer dan 1000 cliënten met succes geholpen in verkeerszaken.

De aanleiding voor het beginnen van de website was dat nogal wat zakelijke klanten van Kool uit het Midden- en Kleinbedrijf, te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien is de belangstelling voor deze specifieke dienstverlening alleen maar toegenomen. Zelfs collega-advocaten vragen Kool regelmatig om raad over dit specifieke rechtsgebied. Soms staat hij hen ook bij als zij zelf hulp nodig hebben.

‘Kool Advocatuur’ werkt in heel Nederland en wordt ondersteund door advocaten uit het netwerkvan Kool Advocatuur.

Telefonisch aanspreekpunt

Ellen Tjebbes dient als telefonisch aanspreekpunt, biedt een luisterend oor en zorgt er met haar gedegen kennis op dit gebied voor dat direct passende actie wordt ondernomen. Wanneer uw rijbewijs ingevorderd is, moet het zo snel mogelijk terug. Dat is het allerbelangrijkste. Op het team van Rijbewijsingevorderd.nl kunt u rekenen.

Contact opnemen

Rijbewijs ingevorderd door de politie? Stel hieronder uw vraag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.