Rijbewijs ingevorderd alcohol

Rijbewijs snel terug
Rijbewijs snel terug

Invordering van uw rijbewijs heeft grote gevolgen. Want hoe moet u naar uw werk? Hoe bezoekt u uw klanten en wat gebeurt er als u maandenlang geen inkomsten heeft? Maar ook privé zijn de gevolgen vaak groot. Rijbewijsingevorderd.nl helpt u!

Rijbewijs ingevorderd?

U mag na invordering van uw rijbewijs maanden lang niet rijden. Als u uw rijbewijs kwijt bent moet u hoge kosten maken voor vervangend vervoer. En u wordt mogelijk zelfs ontslagen. Toch hoeft u niet te wanhopen. Rijbewijsingevorderd.nl lost het voor u op. Meteen telefonisch contact? Bel: 085 4017633

Uw rijbewijs wordt niet zomaar ingevorderd. U hebt de verkeersveiligheid in gevaar gebracht, zat met drank, drugs of medicijnen achter het stuur of hebt veel te snel gereden. Wat er ook gebeurd is, de gevolgen zijn heel groot.

Als uw rijbewijs is ingevorderd mag u niet met een auto, motor of bromfiets aan het verkeer deelnemen. En dat kan wel tot een jaar duren! U verliest daardoor klanten of inkomen en kunt bijna letterlijk geen kant meer op. Gelukkig is er wat aan te doen en rijbewijsingevorderd.nl helpt u daarbij. Juridisch, praktisch en persoonlijk. Zo kunt u snel weer op weg.

Niet meer deelnemen aan het verkeer

Als uw rijbewijs is ingevorderd mag u niet met een auto, motor of bromfiets aan het verkeer deelnemen. En dat kan wel tot een jaar duren! U verliest daardoor klanten of inkomen en kunt bijna letterlijk geen kant meer op. Gelukkig is er wat aan te doen en rijbewijsingevorderd.nl helpt u daarbij. Juridisch, praktisch en persoonlijk. Zo kunt u snel weer op weg.

Bel: 085 4017633 Een invordering van uw rijbewijs hoeft niet per definitie te betekenen dat u uw rijbewijs voor langere tijd kwijt bent.

Rijontzegging door alcohol?

Wij helpen u weer op weg. De specialisten van rijbewijsingevorderd.nl hielpen de afgelopen 10 jaar al meer dan 1000 bestuurders hun rijbewijs sneller terug te krijgen.

Is uw rijbewijs ingevorderd na het rijden met alcohol? Bel dan direct met één van onze specialisten op 085-4017633.

Let op! U kunt maar één keer bezwaar maken tegen een Ingevorderd rijbewijs. Verspilt u deze kans? Dan bent u uw rijbewijs veel langer kwijt. Laat u daarom altijd door ons adviseren. Het eerste gesprek verplicht u tot niets. In veel gevallen heeft u na invordering van uw rijbewijs vanwege alcohol uw ingevorderde rijbewijs binnen korte tijd weer terug. Neem vandaag nog contact op, dan kunt u ook snel weer op weg.

Is uw rijbewijs ingevorderd? Bekijk onze informatieve video(’s) en ontdek in 4 minuten hoe u uw rijbewijs sneller terug krijgt.

 • Mijn dank voor uw professionele begeleiding! Een staaltje van efficiency die ik tot dusver niet heb mogen ervaren. Daarbij werd de persoonlijke toon zeker niet uit het oog gelaten. De analyse die mr. Kool voorafgaandelijk aan de zitting met mij heeft besproken, bleek uiteindelijk inderdaad door het OM te zijn overgenomen.

  Johannes, Venray
 • Toen mijn rijbewijs werd ingevorderd, zat ik in zak en as. Gelukkig bracht een collega mij in contact met de advocaten van Rijbewijsingevorderd.nl. Binnen twee weken kon ik weer rijden! Super tevreden.

  Henk (48) Zelfstandig Schildersbedrijf Amsterdam
 • Rijbewijs terecht ingevorderd en als het aan OvJ lag voor minimaal 7 maanden. Dankzij Ronald Kool binnen 3 weken een raadkamerzitting en door een goede voorbereiding en sterke argumentatie mijn rijbewijs (voorlopig) terugontvangen. Hierdoor heb ik mijn werk niet hoeven verliezen maar een tweede kans gekregen.

  L Amstelveen
 • Mijn Complimenten voor de uitstekende hulp! Mijn rijbewijs zou ik door een snelheidsovertreding voor de termijn van 6 maanden kwijt zijn, omdat dit een 2e
  overtreding is, is het zo goed als onmogelijk om mijn rijbewijs direct terug te krijgen. Meneer Kool heeft dit met sterke punten weten terug te draaien naar 2 maanden. Dat betekent dus dat ik mijn baan mag houden! Zeker een advocaat die je naast je wilt hebben.

  A.G. Amerzoden
 • Ronald Kool en Ellen Tjebbes van Rijbewijsingevorderd.nl hebben mij geweldig geholpen met het terugkrijgen van mijn rijbewijs. De Officier wilde het rijbewijs 4 maanden inhouden. Uiteindelijk had ik het na een paar weken al terug. Goede bereikbaarheid, ook in het weekend. Super tevreden!

  Han D. Amsterdam
 • Ontzettend fijn laagdrempelig contact en een duidelijke professionele aanpak, wat veel rust geeft. Het was voor mij fijn om af en toe ruggenspraak te hebben gehad op momenten dat ikzelf even niet goed wist hoe ik met de situatie moest omgaan en wat ik ongeveer zou kunnen verwachten. De meest ‘sterke’ verhalen had ik allemaal wel gehoord van collega’s en kennissen en iedereen had wel een (broodje-aap)verhaal waar ik niet altijd door werd gerustgesteld. Het heeft allemaal veel indruk op mij gemaakt, maar ik ben steeds op mijn gemak gesteld. Dankzij Kool Advocatuur is alles nog met een sisser afgelopen en heb ik mijn rijbewijs veel eerder teruggekregen dan ik had verwacht.

  Randy, Heerhugowaard

Geen dag te lang zonder rijbewijs

U hebt gereden onder invloed van alcohol en uw rijbewijs is ingevorderd. U wilt uw ingenomen rijbewijs natuurlijk snel weer terug. Wij helpen u als u uw rijbewijs kwijt bent door rijden onder invloed van alcohol. Speciaal voor de zakelijke rijder!

AAG (Ugl) Duur inhouding
571 – 650 6 maanden ingehouden rijbewijs
651 – 715 6 maanden ingehouden rijbewijs
716 – 785 7 maanden ingehouden rijbewijs
786 – 865 8 maanden ingehouden rijbewijs
866 – 945 9 maanden ingehouden rijbewijs
946 – 1020 10 maanden ingehouden rijbewijs
1021 – 1090 12 maanden ingehouden rijbewijs
1091 – 1195 15 maanden ingehouden rijbewijs
1091 – 1195 18 maanden ingehouden rijbewijs

Invordering rijbewijs? Kom snel in actie!

Laat de haalbaarheid van uw zaak nu onderzoeken. Je
telefonische intake is 100% gratis.

Straffen rijden onder invloed

De rechters in Nederland hebben afspraken gemaakt over de straffen die zij opleggen, de oriëntatiepunten. Zo wordt iemand in Friesland in principe hetzelfde gestraft als iemand in Limburg. Justitie kan zowel in jouw voordeel als nadeel afwijken van de oriëntatiepunten. Is er bijvoorbeeld sprake van een aanrijding of recidive, dan gelden zwaardere straffen.

Dit zijn richtlijnen die de Rechtbanken hanteren voor rijden onder invloed voor gevorderde bestuurders.

AAG (Ugl) Boete Ontzegging Werkstraf/celstraf
235 – 350 € 300
351 – 435 € 420
436 – 500 € 550
501 – 570 € 650 6 mnd ov
571 – 650 € 750 6 mnd ov
651 – 715 € 850 7 mnd ov
716 – 865 € 950 8 mnd ov
866 – 945 € 1000 9 mnd ov
946 – 1020 € 1100 10 mnd ov
1021 – 1090 € 1100 12 mnd ov 60 uur/30 dgn
1091 – 1195 € 1100 15 mnd ov 70 uur/35 dgn
1196 en hoger 18 mnd ov 80 uur/40 dgn

Rijbewijs ingevorderd door alcohol

U hebt gereden onder invloed van alcohol en uw rijbewijs is ingevorderd. U wilt uw ingenomen rijbewijs natuurlijk snel weer terug. Wij helpen u als u uw rijbewijs kwijt bent door rijden onder invloed van alcohol. Speciaal voor de zakelijke rijder!

Rijbewijs ingevorderd

Contact opnemen

Rijbewijs ingevorderd door de politie? Stel hieronder uw vraag.

Let op: wij behandelen geen CBR-zaken en vragen over verkeersboetes.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.