Rijbewijs ingevorderd? Advocaatkosten vallen best mee.

Advocaat duur? Geen advocaat inschakelen: dat is pas duur!

Bij het inschakelen van een advocaat wordt vaak gedacht aan hoge kosten. Wij zijn vooraf duidelijk over de kosten. U betaalt voor het terugvragen van uw rijbewijs € 895,- excl. btw en weet dus precies waar u aan toe bent. Doet u niets dan kunt u maanden niet rijden wat mogelijk verlies van werk en inkomen en mogelijk zelfs tot spanningen in de privésfeer tot gevolg heeft.

Het is even een investering, maar daarmee voorkomt u waarschijnlijk veel problemen en narigheid. De meeste werk- en opdrachtgevers hebben er namelijk geen begrip voor dat u uw werk niet meer kunt doen. U raakt als ZZP-er behalve uw directe inkomsten ook uw klanten kwijt. Van uw baas moet u mogelijk al uw vakantiedagen opnemen. En wat als u thuis moet vertellen dat vakantie er voor de rest van het jaar niet meer inzit? 

Ondernemers met een eigen bedrijf kunnen het zich al helemaal niet veroorloven om maanden niet te rijden. Hoe bezoekt u uw relaties en hoe legt u  deze misstap in het verkeer uit aan uw personeel? Als wij uw ingevorderde rijbewijs eerder voor u terugkrijgen, voorkomt u waarschijnlijk een hoop ellende. Voor de gehele procedure, die gericht is op het eerder terugkrijgen van uw rijbewijs, bent u een bedrag v.a. € 895,- ex. btw kwijt*. 

Er zijn kantoren die schermen met relatief lage uurtarieven. Maar aan het einde van de rit brengen zij u heel veel uren en dus torenhoge kosten in rekening. Bij ons weet u dus vooraf precies waar u aan toe bent. Doordat wij ons werkproces de afgelopen jaren hebben geperfectioneerd en gestroomlijnd kunnen wij het tarief zo laag houden. 

Rijbewijsingevorderd.nl heeft keurig woord gehouden. Achteraf geen eurocent extra voor de klaagschriftprocedure. En een super goed resultaat! Jan de G. fiscalist te Arnhem

Wat doen wij allemaal voor u?

De procedure om uw ingevorderde rijbewijs eerder terug te krijgen, omvat nogal wat. Achter de schermen zijn wij bijna dagelijks met uw dossier bezig.

Er vindt een telefonische intake plaats voor het opstellen van het klaagschrift
Uw zaak wordt aangemaakt in ons kantoorsysteem
 Het klaagschrift wordt opgesteld en ingediend bij de betreffende rechtbank 
Intussen melden wij ons namens u bij het Openbaar Ministerie
 Wij vragen het dossier op en monitoren of uw rijbewijs is aangekomen bij het OM
Ook houden wij contact met de Rechtbank over de planning van uw zaak
 Als uw dossier beschikbaar is, wordt dat direct gecontroleerd op (vorm-)fouten
Er wordt geïnformeerd bij de Rechtbank wanneer uw zaak wordt behandeld
Voor de zitting neemt de advocaat telefonisch contact met u op om de zaak voor te bereiden
U krijgt alle ins en outs te horen over de behandeling van uw zaak en wat er van u wordt verwacht.
Op de dag van de behandeling gaat er een advocaat met u mee om u bij te staan
 Na de zitting bespreekt de advocaat de zaak na en vertelt u meer over het vervolg van uw strafzaak.

De kosten van het inschakelen van een advocaat vielen mij echt alles mee. En gezien de professionele aanpak en het behaalde resultaat was dit het geld zeker waard". Jan van der B. Uitgeest

Meer weten over kosten bij rijbewijs kwijt?

Wilt u meer weten over de kosten voor het inschakelen van een advocaat bij het terugkrijgen van uw rijbewijs, aarzel dan niet en bel 085 401 7633. Bekijk ook onze instructievideo op www.rijbewijsingevorderd.nl

* In een enkel geval geldt voor de behandeling van uw zaak een toeslag die afhankelijk kan zijn van de plaats waar uw zaak wordt behandeld en de aard en omvang van het dossier. Ons kantoor werk niet op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Rechtsbijstandsverzekeraars dekken onze werkzaamheden doorgaans niet.