Kosten advocaat rijbewijs ingevorderd

Bij het inschakelen van een advocaat wordt vaak gedacht aan hoge kosten. Wij zijn vooraf duidelijk over de kosten en stellen niet alleen een klaagschrift op, maar bereiden u ook gedegen voor op de zitting en gaan met u mee naar de rechtbank of naar het hoorgesprek bij de Officier van Justitie.

Het is even een investering, maar daarmee voorkomt u waarschijnlijk veel problemen en narigheid. De meeste werk- en opdrachtgevers hebben er namelijk geen begrip voor dat u uw werk niet meer kunt doen. U raakt als ZZP-er behalve uw directe inkomsten ook uw klanten kwijt. Van uw baas moet u mogelijk al uw vakantiedagen opnemen. En wat als u thuis moet vertellen dat vakantie er voor de rest van het jaar niet meer inzit? 

Ondernemers met een eigen bedrijf kunnen het zich al helemaal niet veroorloven om maanden niet te rijden. Hoe bezoekt u uw relaties en hoe legt u deze misstap in het verkeer uit aan uw personeel? Als wij uw ingevorderde rijbewijs eerder voor u terugkrijgen, voorkomt u daarmee een hoop ellende. Voor de hele procedure, die gericht is op het eerder terugkrijgen van uw rijbewijs, betaalt u het vaste bedrag van € 950,- excl. btw. Daarvoor verzorgen wij het volledige administratieve proces bij het OM en de Rechtbank, screenen wij het proces-verbaal op fouten, bereiden wij u goed voor op de zitting en uiteraard gaat één van onze advocaten met u mee als de rechtbank besluit over eerdere teruggave van uw rijbewijs. 

Er zijn kantoren die schermen met relatief lage uurtarieven. Maar aan het einde van de rit brengen zij u heel veel uren en dus torenhoge kosten in rekening. Of zij dienen alleen een klaagschrift in en laten u het verder zelf maar uitzoeken. Bij ons weet u dus vooraf precies waar u aan toe bent. Doordat wij ons werkproces de afgelopen jaren hebben geperfectioneerd en gestroomlijnd kunnen wij het tarief zo laag mogelijk houden. Neem contact op: 085 401 76 33

Rijbewijsingevorderd.nl heeft keurig woord gehouden. Achteraf geen eurocent extra voor de klaagschriftprocedure. En een super goed resultaat! Jan de G. fiscalist te Arnhem

Meer weten over kosten bij rijbewijs kwijt?

Wilt u meer weten over de kosten voor het inschakelen van een advocaat bij het terugkrijgen van uw rijbewijs, aarzel dan niet en bel 085 401 7633. Bekijk ook onze instructievideo op www.rijbewijsingevorderd.nl

In een enkel geval geldt voor de behandeling van uw zaak een toeslag die afhankelijk kan zijn van de plaats waar uw zaak wordt behandeld en de aard en omvang van het dossier. Ons kantoor werk niet op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Rechtsbijstandsverzekeraars dekken onze werkzaamheden doorgaans niet.

×

Pas op voor valse beloften!

Rijbewijs terug in 10 dagen voor een bodemprijs? Laat u niks wijsmaken! Kies voor eerlijk advies en bijstand door advocaten. Dus niet alleen klaagschrift, maar ook bijstand op de zitting!

Ja, ik wil betrouwbaar advies!