Snelheid | Rijbewijsingevorderd.nl

Rijbewijs kwijt snelheid

U heeft te hard gereden en uw rijbewijs is ingevorderd. Dat is niet zo mooi, want u bent zoals zoveel anderen, afhankelijk van uw rijbewijs voor het verrichten van uw werkzaamheden. .

Ook privé geeft het ingevorderde rijbewijs behoorlijk wat hoofdbrekens. U wilt uw ingevorderde rijbewijs natuurlijk snel terug. Wij kunnen u helpen als u uw rijbewijs kwijt bent na een snelheidsovertreding

Als de politie besluit tot invordering rijbewijs na een snelheidsovertreding, moet u er rekening mee houden dat u uw rijbewijs voor tenminste twee maanden kwijt bent. Veel mensen vragen: “Mijn rijbewijs is ingenomen wegens snelheid. Wat nu?” Het antwoord is simpel. Neem, wanneer uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid, direct contact metons op. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring met het terugvragen van ingevorderde rijbewijzen wegens snelheid.

Wat een geweldige service: Laagdrempelig maar zeer professioneel. Een aanrader! Elly van D. sales manager

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. De aanleiding was dat nogal wat van de zakelijke klanten van Kool te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Het kantoor werkt samen met een aantal streng geselecteerde advocaten door heel Nederland en is behalve toonaangevend ook zeer succesvol.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
061709 1710