Rijbewijs kwijt alcohol

Heeft u gereden onder invloed van alcohol? Dan heeft de politie vanaf een ademalcoholgehalte van 570 ug/l * het recht om uw rijbewijs in te vorderen. Maar geen nood: wij helpen u meestal snel weer op weg!

Invordering van uw rijbewijs hoeft dus niet per definitie te betekenen dat u uw rijbewijs voor langere tijd kwijt bent. Integendeel! De advocaten van rijbewijsingevorderd.nl hebben jarenlange ervaring met procedures over een ingevorderd rijbewijs. En meestal boeken wij al na enkele weken succes voor onze clienten. Ook als u van de Officier van Justitie te horen heeft gekregen dat u uw rijbewijs vele maanden moet missen. Dus: is uw rijbewijs ingevorderd na het gebruik van alcohol in het verkeer, aarzel dan niet en vraag vrijblijvend telefonisch advies aan onze specialisten.

Ik ben super tevreden over Rijbewijsingevorderd.nl. Binnen twee weken stond ik voor de rechter en daags daarna had ik mijn rijbewijs terug. Bas van A. ICT-specialist

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10