Mr. Ronald Kool: ervaren advocaat verkeersstrafrecht

Als advocaat verkeersrecht help ik mensen die door hun gedrag in het verkeer met politie en justitie in aanraking zijn gekomen. Dat doe ik al meer dan 30 jaar met succes, samen met mijn medewerkster en rechterhand Ellen Tjebbes.

Mr. Ronald Kool  

Sinds 2005 hebben wij een exclusieve service voor verkeersdeelnemers die in de fout zijn gegaan. Wie zijn of haar rijbewijs kwijt is door  te snel rijden of het gebruik van alcohol kan op onze hulp rekenen. Ook wie bij een ongeval betrokken is, staan wij bij. Wij zijn er voor de zakelijke rijder en voor iedereen die zijn rijbewijs geen dag kan missen. Zelfs collega-advocaten doen een beroep op onze expertise. Dat zegt toch wel wat! Meer weten: 085 401 76 33


Mr. Ronald Kool is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de specialistenvereniging van strafrechtadvocaten, de NVSA en van de European Criminal Bar Association ECBA.

Als collega-advocaten client bij je worden en je bellen voor advies, dan zegt dat volgens mij wel wat. Het maakt mij in elk geval trots. Mr. Ronald Kool, Verkeersstrafrecht advocaat

Het team van Rijbewijsingevorderd.nl

'Rijbewijsingevorderd.nl' is een initiatief van 'Kool Advocatuur'.

'Kool Advocatuur' bestaat uit Ronald Kool en zijn ervaren juridisch medewerkster Ellen Tjebbes. In 2005 is Ronald Kool (advocaat sinds 1987) begonnen met een speciale website voor onfortuinlijke automobilisten die hun rijbewijs kwijt raakten. Hij heeft inmiddels meer dan 1000 cliënten met succes geholpen in verkeerszaken. 

De aanleiding voor het beginnen van de website was dat nogal wat zakelijke klanten van Kool uit het Midden- en Kleinbedrijf, te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien is de belangstelling voor deze specifieke dienstverlening alleen maar toegenomen. Zelfs collega-advocaten vragen Kool regelmatig om raad over dit specifieke rechtsgebied. Soms staat hij hen ook bij als zij zelf hulp nodig hebben.

'Kool Advocatuur' werkt in heel Nederland en wordt ondersteund door advocaten uit het netwerk van Kool Advocatuur. 

Telefonisch aanspreekpunt

Ellen Tjebbes dient als telefonisch aanspreekpunt, biedt een luisterend oor en zorgt er met haar gedegen kennis op dit gebied voor dat direct passende actie wordt ondernomen. Wanneer uw rijbewijs ingevorderd is, moet het zo snel mogelijk terug. Dat is het allerbelangrijkste. Op het team van Rijbewijsingevorderd.nl kunt u rekenen. Benieuwd wat onze cliënten over ons zeggen?