Motorrijbewijs ingevorderd. Wat nu?

Het zonnetje schijnt, de dag is nog jong en u trekt het gas heel even open. Heerlijke omstandigheden. Maar dan staat er buiten uw zicht, zo'n 500 meter verderop, een agent met een lasergun! Pats, rijbewijs ingevorderd! En wat nu?

Te snel rijden op onze motoren, dat doen we natuurlijk allemaal. Aan het begrip "vlot meerijden met het verkeer", geven wij zo onze eigen invulling. Maar wanneer het echt veel te snel gaat, staat het motorrijbewijs op het spel. Neem na invordering van uw motorrijbewijs direct contact op met onze specialisten, zodat u snel weer van uw motor kunt genieten: 085 - 401 7633

Te snel op motor: rijbewijs ingevorderd motor

Een forse snelheidsovertreding op de motor betekent maanden rijontzegging.

Meer dan 50 kilometer te snel op de motor en het rijbewijs wordt ingevorderd. Bij snelheidoverschrijdingen van tussen de 50 en 70 kilometer, betekent dat twee maanden niet rijden. Gaat het nog sneller dan staat u vier maanden aan de kant. Is het niet de eerste keer, dan kan de inhouding van het rijbewijs nog veel langer gaan duren! En dat geldt dan niet alleen voor de motor maar ook voor de auto. Voor velen van ons zijn de problemen al snel niet meer te overzien. Een ingevorderd motorrijbewijs betekent namelijk problemen om op het werk te komen of zelfs helemaal niet kunnen werken! Maar gelukkig is hulp onderweg.

Motorrijbewijs ingevorderd: wij helpen!

Als uw motorrijbewijs wordt ingenomen, is dat geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. In veel gevallen zorgen onze specialisten ervoor dat u uw motorrijbewijs na korte tijd weer terug heeft.

Als uw motorrijbewijs is ingevorderd, wilt u maar een ding: snel weer rijden. Wij weten hoe hoog de nood is en begrijpen als geen ander dat u snel weer wilt rijden. Niet alleen op de motor maar ook met de auto. Een brief aan het CVOM, de instantie van het openbaar Ministerie die de rijbewijszaken afhandelt, levert doorgaans alleen tijdverlies op. Wij weten uit ervaring wat er nodig is om u snel weer op weg te helpen. Neem daarom meteen contact met ons op. Wij staan u niet alleen zeven dagen per week te woord, wij boeken in de meeste gevallen ook razendsnel resultaat. En snelheid, daar houden wij immers allemaal van!

Met 55 kilometer te snel motorrijbewijs ingevorderd! Ik werd snel geholpen en zat na twee weken alweer op de weg. Goed gedaan! JvdH Account-manager, Almere

Motorrijbewijs na tien dagen terug? Helaas!

Vaak wordt gedacht dat een ingevorderd motorrijbewijs na tien dagen automatisch terug wordt gestuurd. Dat is een misverstand. Ook hoeft de Officier van Justitie het rijbewijs van justitie niet terug te geven, als u na 10 dagen nog niets heeft gehoord.

Wie zijn motorrijbewijs kwijt raakt na een snelheidsovertreding, moet er ernstig rekening mee houden dat hij of zij maandenlang niet mag rijden. Het rijbewijs komt zeker niet zomaar na tien dagen terug. Ook over de beslistermijn van de Officier van Justitie zijn veel vragen. Meer weten over de tien-dagen-termijn na invordering van het motorrijbewijs? Klik op de link.