Klaagschrift Rijbewijs ingevorderd laten opstellen

Heeft u uw rijbewijs moeten inleveren na een verkeersovertreding? Wilt u uw graag rijbewijs zo snel mogelijk terugkrijgen? Dan is het opstellen en indienen van een klaagschrift de juiste weg.

Een klaagschrift laten opstellen kan al voor € 595,-.

Maakt u zich over de kosten geen zorgen, want een ervaren advocaat kan u hierbij al voor € 595,- uitstekend helpen. Of u nu te hard heeft gereden of heeft gereden onder invloed, wij staan u bij en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw rijbewijs eerder terugkrijgt. Wij begrijpen het als u meer wilt dan alleen het laten opstellen van een klaagschrift en adviseren dat ook. Wij bieden hulp voor ieders budget. Bekijk hieronder de drie pakketten die wij aanbieden en kijk wat voor u het best passend is.

Alleen klaagschrift of volledige ondersteuning: u maakt zelf de keuze.

Het is begrijpelijk dat u stilstaat bij de kosten van het inhuren van een advocaat. Maar wist u dat het inschakelen van juridische hulp niet altijd duur hoeft te zijn? Bij ons kunt u al terecht voor het opstellen van een klaagschrift voor € 595,-. Wij begrijpen dat iedereen andere financiële mogelijkheden heeft en bieden daarom verschillende oplossingen aan voor ieders budget. Ons doel is om toegankelijke en betaalbare juridische hulp te bieden aan mensen die hun ingevorderde rijbewijs terug willen krijgen.

Pakket 1 – €575

Klaagschrift Standaard

Onze advocaten stellen een doortimmerd klaagschrift op. De rest doe je zelf.

 • Inschatting van uw kansen
 • Klaagschrift opgesteld door advocaten
 • Indienen klaagschrift bij rechtbank
Pakket 2 – €895

Klaagschrift de luxe

Wil je extra ondersteuning en goed voorbereid naar de zitting, dan is dit pakket iets voor jou.

 • Inschatting van uw kansen
 • Klaagschrift opgesteld door advocaten
 • Indienen klaagschrift bij rechtbank
 • Telefonische ondersteuning
 • Opvragen en analyse proces verbaal
 • Grondige voorbereiding zitting
Pakket 3 – €1.149

Klaagschrift Premium

Hulp tijdens het hele proces en een advocaat die mee gaat naar de zitting.

 • Inschatting van uw kansen
 • Klaagschrift opgesteld door advocaten
 • Indienen klaagschrift bij rechtbank
 • Telefonische ondersteuning
 • Opvragen en analyse proces verbaal
 • Grondige voorbereiding zitting
 • Advocaat mee naar de rechtbank
Rijbewijs ingevorderd
Rijbewijs ingevorderd

Drie pakketten: voor elk budget een oplossing.

Het is belangrijk om te beseffen dat het proces rondom het terugkrijgen van een ingevorderd rijbewijs complex kan zijn. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals het starten van de klaagschriftprocedure, het beoordelen van het proces verbaal en het communiceren met de officier van justitie en de rechtbank. Het kan voor u als leek moeilijk zijn om al deze stappen correct uit te voeren. Daarom is het raadzaam om de expertise van een advocaat in te schakelen. Wij helpen u door het gehele traject heen voor € 1.149,50 inclusief BTW. Daarvoor gaan wij, als het op een zitting aankomt, ook met u mee naar de rechtbank en wij bereiden u uitstekend voor. Denkt u dat u sterk genoeg in uw schoenen staat om tijdens de zitting zelf het woord te voeren en tegenspel te bieden tegen de rechter en officier van justitie? Dan is ons tweede pakket mogelijk iets voor u. Is alleen een klaagschrift voor u genoeg, dan helpen wij u al vanaf € 595,- inclusief btw. Kijk hieronder per pakket wat wij voor u kunnen doen.

Een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht heeft de kennis en ervaring om u op de beste manier bij te staan. Wij weten precies welke stappen er genomen moeten worden om uw zaak tot een succesvol einde te brengen. Wij kunnen u adviseren over de beste strategie, de juiste stukken verzamelen en de juiste juridische procedures starten. Als u wilt, gaan wij ook met u mee naar de zitting. Met het premium pakket vergroot u de kans op een positieve uitkomst aanzienlijk.

 • Mijn dank voor uw professionele begeleiding! Een staaltje van efficiency die ik tot dusver niet heb mogen ervaren. Daarbij werd de persoonlijke toon zeker niet uit het oog gelaten. De analyse die mr. Kool voorafgaandelijk aan de zitting met mij heeft besproken, bleek uiteindelijk inderdaad door het OM te zijn overgenomen.

  Johannes, Venray
 • Toen mijn rijbewijs werd ingevorderd, zat ik in zak en as. Gelukkig bracht een collega mij in contact met de advocaten van Rijbewijsingevorderd.nl. Binnen twee weken kon ik weer rijden! Super tevreden.

  Henk (48) Zelfstandig Schildersbedrijf Amsterdam
 • Rijbewijs terecht ingevorderd en als het aan OvJ lag voor minimaal 7 maanden. Dankzij Ronald Kool binnen 3 weken een raadkamerzitting en door een goede voorbereiding en sterke argumentatie mijn rijbewijs (voorlopig) terugontvangen. Hierdoor heb ik mijn werk niet hoeven verliezen maar een tweede kans gekregen.

  L Amstelveen
 • Mijn Complimenten voor de uitstekende hulp! Mijn rijbewijs zou ik door een snelheidsovertreding voor de termijn van 6 maanden kwijt zijn, omdat dit een 2e
  overtreding is, is het zo goed als onmogelijk om mijn rijbewijs direct terug te krijgen. Meneer Kool heeft dit met sterke punten weten terug te draaien naar 2 maanden. Dat betekent dus dat ik mijn baan mag houden! Zeker een advocaat die je naast je wilt hebben.

  A.G. Amerzoden
 • Ronald Kool en Ellen Tjebbes van Rijbewijsingevorderd.nl hebben mij geweldig geholpen met het terugkrijgen van mijn rijbewijs. De Officier wilde het rijbewijs 4 maanden inhouden. Uiteindelijk had ik het na een paar weken al terug. Goede bereikbaarheid, ook in het weekend. Super tevreden!

  Han D. Amsterdam
 • Ontzettend fijn laagdrempelig contact en een duidelijke professionele aanpak, wat veel rust geeft. Het was voor mij fijn om af en toe ruggenspraak te hebben gehad op momenten dat ikzelf even niet goed wist hoe ik met de situatie moest omgaan en wat ik ongeveer zou kunnen verwachten. De meest ‘sterke’ verhalen had ik allemaal wel gehoord van collega’s en kennissen en iedereen had wel een (broodje-aap)verhaal waar ik niet altijd door werd gerustgesteld. Het heeft allemaal veel indruk op mij gemaakt, maar ik ben steeds op mijn gemak gesteld. Dankzij Kool Advocatuur is alles nog met een sisser afgelopen en heb ik mijn rijbewijs veel eerder teruggekregen dan ik had verwacht.

  Randy, Heerhugowaard
Rijbewijs ingevorderd

Contact opnemen

Een klaagschrift laten opstellen door een advocaat kan al voor € 595,-. Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.