"Goedkope" hulp rijbewijs terug: pas op!

Wanneer uw rijbewijs is ingevorderd, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk weer terug. Op internet vindt u verschillende lieden die pretenderen het ingevorderde rijbewijs snel voor u terug te krijgen. Er zit echter behalve verschil in de prijs ook zeker een groot verschil in de kwaliteit. Kijk daarom goed uit met wie u in zee gaat. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook.

Ons kantoor helpt al meer dan 20 jaar automobilisten van wie het rijbewijs is ingevorderd. Wij stellen niet alleen een klaagschrift op, maar adviseren onze cliënten juist ook over de kansen en over alle andere juridische aspecten van de invordering van het rijbewijs. Soms is het helemaal niet verstandig een klaagschrift in te dienen, maar moet er iets anders gebeuren. Als onze cliënten bij de rechter moeten verschijnen, dan bereiden wij hen daar goed op voor. Bovendien gaat er een advocaat mee naar de zitting om daar bijstand te verlenen en het woord te voeren. Allemaal voor dezelfde prijs!

Voor al die werkzaamheden rekenen wij al jaren een zeer schappelijk tarief dat wij zo laag kunnen houden omdat onze processen, door alle ervaring die wij hebben, uitermate gestroomlijnd zijn. Bovendien werken wij zeer efficiënt waardoor de kosten beheersbaar blijven. Er zijn aanbieders die alleen een klaagschrift voor u schrijven. Daarvoor rekenen zij dan een iets lager bedrag dan wij voor de hele procedure! Soms moet u zelfs nog bijbetalen op het moment dat het rijbewijs wordt teruggegeven. Daarvoor heeft u dan niet de hulp van een echte advocaat. Ook krijgt u geen inzage in de stukken, vindt er geen enkele begeleiding plaats en wordt u niet bijgestaan op de zitting. Het bedrag dat u dan uiteindelijk moet betalen is veel te hoog ten opzichte van de werkzaamheden die voor u zijn verricht. Bel: 085 401 76 33 voor meer informatie.

Een jurist schreef voor veel geld een klaagschrift en verder moest ik het maar uitzoeken. Uiteindelijk wees de rechter het verzoek af en moest ik nog maanden wachten op mijn rijbewijs. Had ik nu maar meteen en advocaat ingeschakeld! Derk van V. Leeuwarden

Alleen klaagschrift opstellen onvoldoende

Wanneer er alleen een klaagschrift voor u wordt opgesteld, is dat niet voldoende. Het gaat juist om een goede voorbereiding op de zitting. Daar moet u goed voor de dag komen omdat alleen daar een beslissing wordt genomen over de teruggave van uw rijbewijs.

Let er dus bij het kiezen van rechtshulp op of u te maken heeft met een advocaat of met een jurist. In het laatste geval is deze  geen gesprekspartner voor de officier van justitie en de rechter. Hij stelt voor veel te veel geld een klaagschrift op en dat is het dan. Echte bijstand in strafzaken kan alleen worden verleend door een advocaat, niet door een jurist! 

Alleen met de hulp van een advocaat kunt u het proces-verbaal opvragen, wordt u door gedegen professionals geïnformeerd over de procedure, wat u te wachten staat en over wat er van u verwacht wordt. Er vindt alleen dan van het begin tot het eind juridische bijstand plaats. En dat ook nog eens tegen een vast tarief. Laat u dus niet misleiden door aanbiedingen op basis van no cure, no fee of een laag uurtarief en schakel ook niet iemand in die alleen een klaagschrift voor u schrijft. Uiteindelijk bent u duurder uit, zeker als het allemaal op niets uitloopt. En die kans is groot!  Bovendien bestaat er niet zoiets als een tweede kans. Is de zaak verprutst, dan zult u waarschijnlijk vele maanden moeten wachten totdat u van justitie uw rijbewijs weer terugkrijgt. Kies daarom voor kwaliteit en schakel een advocaat in.  

Als zakelijke rijder wil ik een het allerbeste. Daarom schakelde ik Rijbewijsingevorderd.nl in. En met succes: na drie weken kon ik weer rijden. Harald P. Amsterdam

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10