Rijbewijs ingevorderd | rijbewijs kwijt kosten

Rijbewijs kwijt kosten

Uw rijbewijs is ingevorderd en daar wilt u wat tegen doen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, onze advocaten helpen u tegen een overzichtelijk en vast tarief! Wanneer een automobilist zijn rijbewijs kwijt raakt vanwege een snelheidsovertreding of omdat hij of zij aan het verkeer heeft deelgenomen onder invloed van alcohol, wordt pijnlijk duidelijk wat daarvan de gevolgen zijn. Je mag direct niet meer rijden en met name wanneer je het rijbewijs nodig hebt voor je werk, leidt dat tot grote problemen. Ondernemers moeten hun activiteiten vaak staken en voor werknemers dreigt soms ontslag. Actie is dus geboden!

Wat kost het en wat levert het op?

U wilt het liefst meteen een advocaat inschakelen, maar ziet op tegen de kosten. Niet nodig! Aan ons wordt vaak gevraagd wat de kosten zijn als je je rijbewijs kwijt bent en een advocaat wilt inschakelen om het rijbewijs weer terug te krijgen. Eigenlijk is dat geen goede vraag. Veel belangrijker dan wat het kost, is natuurlijk wat het u oplevert. Het resultaat dat wordt behaald door onze advocaten telt. Als u uw rijbewijs weer terug heeft, blijkt dat de kosten achteraf eigenlijk bijzaak zijn. Desondanks weten wij de kosten voor u in de hand te houden als u uw rijbewijs kwijt bent en ons wilt inschakelen om het weer terug te krijgen.

Rijbewijs kwijt? Kosten rijzen niet de pan uit.

Ons kantoor houdt uiteraard wel rekening met de kosten die moeten worden gemaakt als het in gevorderde rijbewijs wordt teruggevraagd. Het is al vervelend genoeg dat je je rijbewijs kwijt bent. Je wilt dan niet worden overvallen door hoge kosten achteraf. Om die reden maken wij van tevoren duidelijke afspraken over de kosten van onze werkzaamheden. U betaalt een vast bedrag, waar verder geen kosten meer bijkomen. U weet dus met andere woorden van tevoren waar u aan toe bent. De kosten zullen niet de pan uit rijzen. Wij informeren u graag telefonisch over de hoogte van de kosten als u uw rijbewijs kwijt bent en wij actie moeten ondernemen om het rijbewijs weer terug te krijgen.

Alcoholslot en boetes

Behalve de kosten die u moet maken om de invordering van uw rijbewijs ongedaan te maken, krijgt u ook nog met andere kosten te maken. In het bijzonder wanneer u heeft gereden onder invloed van alcohol en uw rijbewijs om die reden is ingevorderd, moet u rekenen op geldboetes en op kosten voor bijvoorbeeld het alcoholslotprogramma. Dit programma wordt aan u door het CBR opgelegd als u bent betrapt op rijden onder invloed en het aan alcoholgehalte hoger is dan 570 ug/l.

Meer weten over kosten bij rijbewijs kwijt?

Wilt u meer weten over de kosten voor het inschakelen van een advocaat bij het terugkrijgen van uw rijbewijs, aarzel dan niet en bel 085 401 7633. Bekijk ook onze instructievideo op www.rijbewijsingevorderd.nl

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. De aanleiding was dat nogal wat van de zakelijke klanten van Kool te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Het kantoor werkt samen met een aantal streng geselecteerde advocaten door heel Nederland en is behalve toonaangevend ook zeer succesvol.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 7633
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10