Klaagschrift rijbewijs ingevorderd

Klaagschrift invordering rijbewijs

Uw rijbewijs is door de politie ingenomen en u wilt daar wat tegen doen. Er bestaat de mogelijkheid bezwaar te maken tegen invordering van uw rijbewijs. De advocaten van ons kantoor zijn gespecialiseerd in het opstellen en indienen van klaagschriften waarmee aan de Rechtbank wordt gevraagd het bij u ingevorderde rijbewijs weer terug te geven. Het is heel belangrijk dat het klaagschrift voldoende informatie bevat om de rechter een verantwoorde beslissing te kunnen laten nemen over de vraag of u uw ingenomen rijbewijs tijdelijk weer terug moet krijgen. Wij weten wat belangrijk is, maar ook wat juist niet in het klaagschrift moet staan! Bovendien weten de medewerkers van ons kantoor blindelings de weg naar de instantie die de zaak behandelt te vinden. Zodoende gaat geen kostbare tijd verloren doordat u uw klaagschrift of brief naar de verkeerde instantie of het verkeerde adres stuurt. Bel: 085 4017633

Klaagschrift invordering rijbewijs: voorbeeld

Wij worden nogal eens benaderd met de vraag of wij een voorbeeld hebben van een “bezwaarschrift tegen invordering rijbewijs”, dat bij de instanties kan worden ingediend. Het opstellen en indienen van een klaagschrift, zoals dat bezwaarschrift officieel heet, luistert nauw en is steeds geheel afhankelijk van uw eigen situatie en van de omstandigheden van het geval. Om teleurstellingen te voorkomen, stelt ons kantoor geen voorbeelden van een klaagschrift rijbewijs ter beschikking aan onze cliënten. Onze dienstverlening is zodanig zorgvuldig ingericht dat wij zelf het klaagschrift willen opstellen, zodat alleen wij kunnen bepalen wat de inhoud daarvan is. Ook moet de inhoud van het klaagschrift aansluiten bij datgene wat onze advocaten op de zitting naar voren willen brengen. Niet simpelweg het invullen van een voorbeeld, maar de complete dienstverlening, van het opstellen en indienen van een klaagschrift, tot en met de bijstand ter zitting, zorgt ervoor dat onze cliënten vaak met succes een beroep op de Rechtbank doen.

Ik dacht dat ik met een brief aan het CVOM mijn rijbewijs wel binnen 10 dagen terug kon krijgen. Had ik nou maar meteen met Rijbewijsingevorderd.nl gebeld. Dan had ik geen kostbare tijd verspeeld. Ton (32) Makelaar

Pas op voor voorbeelden klaagschrift rijbewijs op internet!

Op het internet circuleren voorbeelden van klaagschriften die zouden kunnen worden gebruikt na invordering van uw rijbewijs. Deze klaagschriften zijn niet zelden van een bedenkelijk en soms zelfs lachwekkend niveau en zorgen ervoor dat u bepaalde verweren ter zitting niet meer kunt voeren. Daarmee komt u, zonder dat dit nodig is, op achterstand te staan en doet u uw eigen zaak geen goed. Ook hier geldt dat “goedkoop vaak duurkoop” is. Wij verbazen ons vaak over de inhoud van deze gratis voorbeelden, zelfs als deze afkomstig zijn van bronnen van wie toch enige kwaliteit mag worden verwacht. Ga dus niet zelf knutselen als uw rijbewijs ingevorderd is, maar geef uw zaak uit handen aan een specialist. Alleen dan is de kans dat u uw ingenomen rijbewijs weer terugkrijgt het grootst. En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Deze wegen bijna altijd op tegen het grote belang dat u heeft om u ingevorderde rijbewijs snel weer terug te krijgen.

Zelf klaagschrift inhouding rijbewijs ingediend en geen succes gehad?

Bijna wekelijks worden wij benaderd door teleurgestelde mensen die zelf een klaagschrift bij de Rechtbank hebben ingediend en zonder succes naar de zitting zijn gegaan. Deze mensen moeten wij dan doorgaans teleurstellen. U krijgt vaak maar één kans. Gaat deze kans verloren dan zult u vaak nog maanden op de zitting bij de Officier van Justitie of bij de Rechter moeten wachten. Neem daarom geen risico en bel 085 401 7633. Wij vertellen u dan alles over onze uitstekende dienstverlening tegen een vaste, overzichtelijke prijs.

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
061709 1710