Rijbewijs ingevorderd | OM-zitting

De OM-zitting of OM-hoorzitting

Wie een overtreding of misdrijf begaat, zoals rijden onder invloed of het plegen van een forse snelheidsovertreding, wordt steeds vaker uitgenodigd voor een zitting bij de Officier van Justitie. De rechter komt er dan niet meer aan te pas.

De wet geeft het Openbaar Ministerie de mogelijkheid zelf straffen uit te delen, ook in verkeerszaken. Daardoor kan het gebeuren dat u, nadat uw rijbewijs ingevorderd is, door de Officier van Justitie uitgenodigd wordt om een 'OM-zitting' bij te wonen, waarin u een strafvoorstel wordt gedaan. Het is dan des te belangrijker dat u door een ter zake kundige advocaat wordt bijgestaan. Deze kan inschatten of het voorstel dat u heeft ontvangen aanvaardbaar is of dat u mogelijk meer gebaat bent bij een behandeling door de strafrechter. Zodra u akkoord gaat, wordt een strafbeschikking opgesteld.

Mijn advocaat van rijbewijsingevorderd.nl kon de Officier van Justitie er van overtuigen dat ik mijn rijbewijs echt hard nodig heb voor mijn werk. Gelukkig kreeg ik geen rijontzegging. Jasper H. (31) Accountmanager foodindustrie

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. De aanleiding was dat nogal wat van de zakelijke klanten van Kool te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Het kantoor werkt samen met een aantal streng geselecteerde advocaten door heel Nederland en is behalve toonaangevend ook zeer succesvol.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
061709 1710