Rijbewijs ingevorderd | Verkeersstrafrecht advocaten

Het team van Rijbewijsingevorderd.nl

'Rijbewijsingevorderd.nl' is een initiatief van 'Kool Advocatuur'.

'Kool Advocatuur' bestaat uit Ronald Kool en zijn ervaren juridisch medewerkster Ellen Tjebbes. In 2005 is Ronald Kool (advocaat sinds 1987) begonnen met een speciale website voor onfortuinlijke automobilisten die hun rijbewijs kwijt raakten. Hij heeft inmiddels meer dan 1000 clienten met succes geholpen in verkeerszaken. 

De aanleiding voor het beginnen van de website was dat nogal wat zakelijke klanten van Kool uit het Midden- en Kleinbedrijf, te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien is de belangstelling voor deze specifieke dientsverlening alleen maar toegenomen. Zelfs collega-advocaten vragen Kool regelmatig om raad over dit specifieke rechtsgebied. Soms staat hij hen ook bij als zij zelf hulp nodig hebben.

'Kool Advocatuur' werkt in heel Nederland en wordt ondersteund door advocaten uit het netwerk van Kool Advocatuur. 

Mr. Ronald Kool: Ervaren en deskundig

Mr. Ronald Kool heeft grote deskundigheid opgebouwd op het gebied van verkeersstrafrecht en procedures over ingevorderde rijbewijzen. Niet voor niets wijzen andere advocaten hun clienten naar ons door of vragen zij om advies. Ronald Kool heeft sinds 2005 veel cliënten met succes geholpen bij het terugkrijgen van hun rijbewijs. Hij is lid van de specialistenvereniging van Strafrechtadvocaten de NVSA en van de European Criminal Bar Association ECBA.

Telefonisch aanspreekpunt

Ellen Tjebbes dient als telefonisch aanspreekpunt, biedt een luisterend oor en zorgt er met haar gedegen kennis op dit gebied voor dat direct adequate actie wordt ondernomen. Wanneer uw rijbewijs ingevorderd is, moet het zo snel mogelijk terug. Dat is het allerbelangrijkste. Op het team van Rijbewijsingevorderd.nl kunt u rekenen. Benieuwd wat onze clienten over ons zeggen? Klik hier

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. De aanleiding was dat nogal wat van de zakelijke klanten van Kool te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Het kantoor werkt samen met een aantal streng geselecteerde advocaten door heel Nederland en is behalve toonaangevend ook zeer succesvol.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 1307 034
of buiten kantooruren:
061709 1710