Rijbewijs ingevorderd | speciaal voor de zakelijke rijder

U heeft te hard gereden of teveel gedronken. In ieder geval in die mate dat uw rijbewijs is ingevorderd. Jammer? Meer dan dat! U heeft uw rijbewijs hard nodig, zowel in uw werk als privé. Wat nu? Wij zijn de rijbewijsspecialist voor zakelijk rijders in Nederland met een hoog slagingspercentage!

Meer informatie

Rijbewijs ingevorderd ? Bel voor een gratis advies.

U heeft uw rijbewijs nodig voor uw werk en u heeft te hard gereden of teveel gedronken. In ieder geval zodanig dat uw rijbewijs is ingevorderd. En u heeft uw rijbewijs nog wel zo hard nodig, zowel in uw werk als privé. Wat nu?

U bent zakelijk rijder en u heeft..

Rijbewijs ingevorderd alcohol

Stel vrijblijvend uw vraag aan één van onze specialisten.

Invordering rijbewijs? Kom snel in actie!

U heeft gereden onder invloed van alcohol en uw rijbewijs is ingevorderd. Dat is niet zo mooi, want u bent zoals zoveel anderen, afhankelijk van uw rijbewijs voor het verrichten van uw werkzaamheden. Ook privé geeft het feit dat u uw rijbewijs kwijt bent behoorlijk wat hoofdbrekens.

U wilt uw ingenomen rijbewijs natuurlijk snel terug. Wij kunnen u helpen als u uw rijbewijs kwijt bent nadat u heeft gereden onder invloed van alcohol. Speciaal voor de zakelijke rijder! Nu tijdelijk met 1 dag gratis een chauffeur.

085 401 7633

of bel buiten kantooruren: 06 17 09 17 10

Rijbewijs ingevorderd alcohol

Rijbewijs ingevorderd alcohol

Rijbewijs ingevorderd? Laat specialisten u helpen!

Dit kunt u als zakelijk rijder van ons verwachten

 • Rijbewijs ingevorderd: aanbevolen door collega-advocaten!

  Rijbewijs ingevorderd: aanbevolen door collega-advocaten!

  Wanneer uw rijbewijs is ingevorderd, gaat u op zoek naar een advocaat die door de wolf geverfd is. U zoekt een echte specialist. Dat geldt voor u, maar ook voor onze collega's. Niet voor niets kloppen collega's vaak bij ons aan voor hulp. Meestal voor hun cliënten, soms ook voor zichzelf.

 • Profiteer van de kennis en ervaring van de pioniers!

  Profiteer van de kennis en ervaring van de pioniers!

  Als uw rijbewijs is ingevorderd, wilt u natuurlijk de best mogelijke hulp om uw rijbewijs terug te krijgen. mr Ronald Kool was in 2005 de eerste met een speciale website over ingevorderde rijbewijzen. Wij laten u graag profiteren van de jarenlange ervaring die hij sindsdien in vele honderden zaken heeft opgedaan!

 • Ingevorderd rijbewijs vraagt om specialisten

  Ingevorderd rijbewijs vraagt om specialisten

  Als uw rijbewijs is ingevorderd of als u voor de rechter moet komen, wilt u natuurlijk worden bijgestaan door ervaren en deskundige specialisten. Onze advocaten hebben tientallen jaren ervaring met zaken over een ingevorderd rijbewijs en beschikken over ruime procesrvaring.

 • Gericht op de zakelijke rijder en (zelfstandig) ondernemer

  Gericht op de zakelijke rijder en (zelfstandig) ondernemer

  Rijbewijsingevorderd.nl is er speciaal gericht voor de zakelijke rijder en (zelfstandig) ondernemer. Wij beseffen dat u uw rijbewijs terug wilt. Daarom handelen wij razendsnel, zodat u uw ingevorderd rijbewijs zo snel mogelijk weer terug hebt.

 • Rijbewijs ingevorderd? Voor u een vast tarief!

  Dat uw rijbewijs is ingevorderd, is al vervelend genoeg. U wilt graag een advocaat inschakelen, maar ziet op tegen de kosten. Niet nodig! Door onze jarenlange ervaring en efficiënte manier van werken, hanteren wij een vast tarief. U profiteert daarvan en komt niet voor verassingen te staan.

 • Aandacht voor u en uw ingevorderd rijbewijs

  Gerichte aandacht met als enige doel u uw vrijheid terug te geven en de vaart in uw leven terug te brengen, dat is wat u kunt verwachten. Wij willen geen tijd verliezen om uw ingevorderde rijbewijs weer terug te krijgen. Neem daarom nu contact met ons op.

Recente blogs

Klaagschrift ingevorderd rijbewijs moet in één keer goed!

Ronald Kool op 22 mei

Als je rijbewijs ingevorderd is, bestaat er een mogelijkheid om daartegen een klaagschrift in te dienen. Ik word nogal eens gebeld met de mededeling dat onfortuinlijke bestuurders zelf een klaagschrift hebben opgesteld en ingediend, maar dat zij geen succes hebben gehad. Rijbewijs dus niet terug! Jammer, want zo'n klaagschrift kan je in principe maar één keer indienen. Lees meer

Politie hoeft geen meetresultaat te tonen bij snelheidsovertreding

Ronald Kool op 23 maart

Vaak hoor ik mensen van wie het rijbewijs is ingevorderd vanwege een snelheidsovertreding zeggen: "De politie heeft niet eens een meetresultaat". Ook wordt vaak gedacht dat een politieman in zijn eentje geen snelheidsovertreding kan vaststellen. In dit blog ga ik in op deze veel gehoorde misverstanden. Lees meer

Wanneer gaat ontzegging rijbevoegdheid in?

Ronald Kool op 12 december

Regelmatig krijg ik de vraag wanneer een rijontzegging ingaat. En vooral is de vraagsteller benieuwd wanneer hij weer mag rijden. Ondanks dat de bijsluiter bij de "Kennisgeving ontzegging rijbevoegdheid" vrij duidelijk is, gaat het toch vaak mis met vervelende consequenties tot gevolg. Lees meer

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. De aanleiding was dat nogal wat van de zakelijke klanten van Kool te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Het kantoor werkt samen met een aantal streng geselecteerde advocaten door heel Nederland en is behalve toonaangevend ook zeer succesvol.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 7633
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10

Twitter mee via @AdvocaatVerkeer