Rijbewijs afgepakt? Wij helpen u snel weer op weg!

Ronald Kool op 5 oktober 2023 | Reageer

Als uw rijbewijs afgepakt is door de politie hoeft u niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ook u wilt toch weer snel kunnen rijden?

Wanneer uw rijbewijs wordt afgepakt door de politie mag je meteen niet meer rijden. Dat levert vaak grote problemen op, zowel zakelijk als privé! Gelukkig kunnen wij je helpen als je rijbewijs door de politie is ingevorderd. Afhankelijk van de reden: te hard gereden of te veel alcohol op, kan het rijbewijs voor vele maanden worden ingehouden. Afwachten is dan geen optie. Het is namelijk een groot misverstand dat je het rijbewijs na korte tijd automatisch terugkrijgt. Wie niks onderneemt, kan maandenlang niet rijden. Neem daarom meteen contact op als jouw rijbewijs is afgepakt. Wij hielpen de afgelopen 25 jaar veel mensen weer snel op weg. Wil je dat wij jou ook helpen? Bel dan vandaag nog met 085 401 7633     

Tags: en

Reageer

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10