Rijbewijs gaat nooit binnen 10 dagen terug!

Ronald Kool op 7 maart 2023 | Reageer

Regelmatig hoor ik aan de telefoon dat de politie zou hebben gezegd dat het ingevorderde rijbewijs automatisch binnen tien dagen terug wordt gestuurd. Bellers hebben dat soms ook van hun vrienden en bekenden gehoord. Was het maar waar!

Een ingevorderd rijbewijs gaat namelijk nooit automatisch binnen 10 dagen terug. De politie zegt dat soms om de sfeer na invordering van het rijbewijs goed te houden. En mensen die beweren dat zij het ingenomen rijbewijs automatisch binnen 10 dagen terug hebben gekregen, doen stoer of praten over tientallen jaren geleden. De dagelijkse praktijk is dat een ingevorderd rijbewijs, altijd voor langere tijd wordt ingehouden. Alleen door de juiste actie te ondernemen, kan die termijn van inhouding worden bekort. Ik ben daar met mijn mensen dagelijks mee bezig. Wilt u snel weer rijden? Wacht dan niet af, maar neem contact op. Bel: 085 4017633

Tags: en

Reageer

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10