Dashcambeelden tonen onschuld aan: vrijspraak!

Ronald Kool op 18 augustus 2022 | Reageer

Een dashcam van één van onze cliënten legde op een kruising een verkeersgevaarlijke manoeuvre vast. Maar belangrijker was wat de dashcam daarna vastlegde: een verkeersruzie die voor onze client eindigde in een ambulance.

Kort na het incident op de kruising, stopten beide auto's langs de kant van de weg. De opponent van onze client stapte, samen met een andere man, uit zijn auto. Zij stelden zich onmiddellijk agressief tegen onze client op. Spugend, schoppend en slaand werd onze client achteruit gedrongen en uiteindelijk tegen de grond geslagen. De beelden van de dashcam bleken onverbiddelijk. De bewering dat onze client de auto van de twee mannen expres van achteren wilde aanrijden en dat hij één van de twee mannen had geslagen, bleken keiharde leugens. Omdat er over en weer aangifte van mishandeling was gedaan, moest onze client zich verantwoorden voor de Politierechter. Die zag in de duidelijke beelden van de dashcam aanleiding client vrij te spreken.  Meer weten? Bel 085 401 76 33 of gebruik het reactieformulier op onze contactpagina.

Reageer

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10