Vijf gratis tips bij een ingevorderd rijbewijs

Ronald Kool op 5 januari 2021 | Reageer

Als uw rijbewijs is ingevorderd, levert dat vaak grote problemen op. U kunt niet meer op uw werk komen of het uitvoeren van uw werk is een probleem. Maar ook uw sociale leven kan er ernstig onder leiden. De kinderen moeten naar de crèche, naar sport of u kunt in de buurt geen boodschappen doen. Wat nu? Lees hieronder 5 gratis tips van een rijbewijsadvocaat bij invordering rijbewijs.

  1. Ga niet zitten afwachten tot de Officier van Justitie heeft beslist maar neem direct contact op met een gespecialiseerde advocaat voor een advies op maat.
  2. Realiseer je dat de Officier van Justitie binnen tien dagen een beslissing moet nemen, maar deze niet binnen 10 dagen aan je hoeft mee te delen. Wacht niet nodeloos lang op de uitslag.
  3. Schrijf liever zelf geen brief aan het CVOM als u de consequenties niet kunt overzien. Beken niet en betuig geen spijt als dat uw positie in een latere strafzaak misschien negatief kan beinvloeden. 
  4. Laat u voorlichten over uw kansen bij het indienen van een klaagschrift tegen uw ingenomen rijbewijs.
  5. Ga beslist niet rijden, want dan pleegt u een misdrijf en bent u verder van huis.

Een gespecialiseerde rijbewijsadvocaat kan snel inschatten wat de mogelijkheden zijn om uw rijbewijs eerder terug te krijgen. Hij onderneemt de juiste actie, zonder dat uw positie in de strafzaak in gevaar komt. Rijbewijs kwijt? Bel: 085 401 76 33 of buiten kantoortijden 06 1709 1710. 

Reageer

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
061709 1710