Politie gaat meer radarauto's inzetten

Ronald Kool op 28 augustus 2020 | Reageer

De politie gaat de komende jaren in het hele land tientallen onopvallende radarauto's inzetten om hardrijders aan te pakken.

Een proef ermee is succesvol verlopen, zegt Egbert-Jan van Hasselt van de Nationale Politie in De Telegraaf. Het is de bedoeling dat over twee jaar vijftig tot honderd onopvallende politiewagens rondrijden met snelheidscamera's erin. Daarnaast is de verwachting dat de politie bij extreme snelheidsovertredingen ook het rijbewijs blijft invorderen. Is uw rijbewijs ingevorderd? Bel dan direct voor hulp om uw rijbewijs eerder terug te krijgen. Wij hielpen de afgelopen 20 jaar duizenden onfortuinlijke automobilisten bij het terugvragen van hun rijbewijs.

Reageer

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Wilt u ook snel weer rijden? Neem dan vandaag nog contact op 085 401 76 33 of gebruik het formulier op de contactpagina.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 76 33
of buiten kantooruren:
061709 1710