Rijbewijs ingevorderd | snelheid

Rijbewijs ingevorderd snelheid

U heeft te hard gereden en uw rijbewijs is ingevorderd. Dat is niet zo mooi, want u bent zoals zoveel anderen, afhankelijk van uw rijbewijs voor het verrichten van uw werkzaamheden. Ook privé geeft het ingevorderde rijbewijs behoorlijk wat hoofdbrekens. U wilt uw ingevorderde rijbewijs natuurlijk snel terug. Wij kunnen u helpen als u uw rijbewijs kwijt bent na een snelheidsovertreding. Meer weten over de rijontzegging? Klik hier

Invordering rijbewijs snelheid

Niet elke snelheidsovertreding zal leiden tot invordering rijbewijs wegens snelheid. De politie kan uw rijbewijs invorderen als de maximumsnelheid met 50 kilometer of meer wordt overschreden. Met een snelheid van 150 km/u rijden, waar je 100 mag, betekent dit 50 km overschrijding en bent u wegens snelheid het rijbewijs kwijt!

Rijbewijs ingevorderd snelheid: wat nu?

Als de politie besluit tot invordering rijbewijs na een snelheidsovertreding, moet u er rekening mee houden dat u uw rijbewijs voor tenminste twee maanden kwijt bent. Veel mensen vragen: “Mijn rijbewijs is ingenomen wegens snelheid. Wat nu?” Het antwoord is simpel. Neem, wanneer uw rijbewijs is ingevorderd wegens snelheid, direct contact op met Kool Advocatuur in Alkmaar. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring met het terugvragen van ingevorderde rijbewijzen wegens snelheid.

Invordering rijbewijs snelheidsovertreding: Officier van Justitie

Nadat uw rijbewijs is ingevorderd na een snelheidsovertreding, stuurt de politie uw rijbewijs naar de Officier van Justitie. Die bepaalt binnen 10 dagen dat uw rijbewijs voor tenminste twee maanden zal worden ingehouden. Dat is geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Onze advocaten kunnen u helpen het ingevorderde rijbewijs na snelheid eerder terug te krijgen. Door het indienen van een klaagschrift bij de Rechtbank, kan uw zaak eerder aan de rechter worden voorgelegd.

Snelheid rijbewijs kwijt, snel in actie!

Als u door snelheid uw rijbewijs kwijt bent, wacht dan niet af, maar onderneem direct actie. Bel met 085 401 7633 voor snelle hulp om uw rijbewijs weer terug te krijgen. In veel gevallen heeft u uw rijbewijs weer snel terug.

Ik dacht dat ik daar 80 mocht, maar in werkelijkheid was het een 50-kilometerweg. Rijbewijs ingevorderd! Wat een ellende. Rijbewijsingevorderd.nl hielp mij gelukkig snel uit de brand. Goed dat ik ze heb ingeschakeld om mijn ingevorderd rijbewijs weer terug te krijgen. Anders had ik nu misschien nog op een brief van de Officier van Justitie zitten wachten. Eline, 42 jaar werkzaam als financieel adviseur. Rijdt 30.000 km per jaar.

Rijbewijsingevorderd.nl: toonaangevend en succesvol

Verkeersrechtadvocaat Ronald Kool begon in 2005 zijn speciale website ‘Rijbewijsingevorderd.nl’. De aanleiding was dat nogal wat van de zakelijke klanten van Kool te maken kregen met een ingevorderd rijbewijs. Sindsdien heeft 'Rijbewijsingevorderd.nl' heel veel zakelijke rijders weer snel op weg geholpen. Het kantoor werkt samen met een aantal streng geselecteerde advocaten door heel Nederland en is behalve toonaangevend ook zeer succesvol.

Meer weten?

Neem eens contact op of bel:
085 401 7633
of buiten kantooruren:
06 17 09 17 10